SparkFun Electronics

Type Webshop
Land Verenigde Staten
Website www.sparkfun.com
Omschrijving Een kleine webwinkel met een niet alledaags assortiment gericht op microcontrollers, robotics, GPS-modules, wireless-modules e.d., meestal super compact.
Toegevoegd 26-01-2008
Service ****1/2
Prijzen ***1/2
Assortiment ****
Kennis ****1/2
Gepost door FransK op woensdag 28 september 2011 23:45
Service:
-
Prijzen:
-
Assortiment:
****
Kennis:
-

www.floris.CC hier in heeft een aantal van de producten ook. Hij heeft eerder deze maand een aantal artikelen van Sparkfun voor mij besteld. Het duurde wat langer, maar zo had ik geen gedoe met achteraf aan de vervoerder betalen van BTW en inklaring.

Gepost door BartjT op zaterdag 28 augustus 2010 14:40
Service:
*****
Prijzen:
****
Assortiment:
*****
Kennis:
****

Goede winkel voor hobbyisten (zoals ik zelf). Als er iets is met een product, doen ze hun uiterste best om je te helpen. Gezellig IRC kanaal waar je ook terecht kan voor vragen en dergelijke.

De levering is supersnel. Laatst op een zondag avond zowel bij SparkFun als een Nederlandse winkel besteld, en die van SparkFun kwam eerder aan (met FedEx). FedEx is wel aan de prijs, maar ze hebben het gewoon super snel verzonden.

Let wel op; buiten de EU dien je in sommige gevallen importkosten te betalen en met TNT ook nog eens inklaringskosten. Via FedEx hoef je geen inklaringskosten te betalen. Het loont dus heel erg om FedEx te gebruiken, aangezien TNT hier naar mijn weten iets van 15 euro voor rekent excl het bedrag dat je nog moet betalen.

Gepost door taddam op zaterdag 2 januari 2010 21:39
Service:
****
Prijzen:
**
Assortiment:
****
Kennis:
*****

Vooral handig voor de breakout boards. Had laatste een krystal bijbesteld omdat ik het toevallig nodig had. Werd verkeerd geleverd, en dacht hier hun service eens op te testen. Jawel, ze sturen mij gratis een € 0.10 kristalletje na, geweldig.

De prijzen zijn aan de hogere kant, omdat je veel van hun dingen elders niet vindt (of nog duurder). Met de huidige dollarkoers valt het nog mee.

Inderdaad per gewone post zenden heeft voor mij ook goed gewerkt.

De verpakking (rode doosjes) is mooi, maar de componenten zitten niet apart in antistatische zakjes, da's niet zo fraai.

Gepost door ldsblank op zaterdag 26 januari 2008 12:23
Service:
****
Prijzen:
****
Assortiment:
***
Kennis:
*****

Redelijk specialistisch assortiment met hoog nerd-gehalte. Nodigt uit tot experimenteren en onderzoeken. Betalen o.a. met Paypal en Credit Card, snelle levering, goed verpakt. Onderdelen zijn zeer goed gedocumenteerd op de site. Mede gezien de lage dollar zijn de prijzen laag te noemen. Goedkoopst is het om onverzekerd te verzenden met normale post. Tot dusver is alles nog altijd aangekomen, veelal binnen een week.