EZtronics VOF

Type Webshop
Adres Emmalaan 38
5482 AD Schijndel
Telefoonnummer 06-36075595
Land Nederland
Website www.eztronics.nl
Omschrijving Webshop voor o.a. Arduino producten.
Toegevoegd woensdag 30 september 2009
Service **1/2
Prijzen ***
Assortiment ***
Kennis **
Gepost door Looney Tunes op dinsdag 22 december 2015 15:24:03
Service:
*
Prijzen:
**
Assortiment:
**
Kennis:
*

Gemaild of een product van een bepaalde versie was als de foto op de site of de nieuwere. Kreeg keurig antwoord terug dat dit de oude versie was, dus besteld en betaald. Paar dagen later werd het geleverd, bleek het de nieuwere versie te zijn (terwijl ik expliciet de oude versie wilde).

Dus gemaild, bedrijf deed gelijk moeilijk en sprak zichzelf zelfs tegen. Na wat heen en weer gemaild te hebben mocht ik het product uit coulance terugsturen (ik vind dat geen coulance, zijn ze namelijk per wet verplicht). Uiteindelijk teruggestuurd, aankoopbedrag gerestitueerd gekregen, echter de verzendkosten naar mij toe niet (zijn ze ook wettelijk verplicht te restitueren).

Al 3 mails gestuurd betreffende dit, maar geen reacties meer ontvangen nadat ik het teruggestuurd had. Service 0.0 dus, ik bestel er NOOIT meer, maar hoop dat ze wel de verzendkosten ook terugstorten, anders ga ik verdere (juridische) stappen ondernemen.

Wat mij betreft dus zeker GEEN aanbeveling, daar service ver te zoeken is!

Gepost door Simplemind op zondag 2 december 2012 21:03:49
Service:
****
Prijzen:
***
Assortiment:
***
Kennis:
-

Ik heb tot twee maal toe componenten besteld. De eerste was een ArduinoBT. De Arduino had een grafsteentje (weerstand die zich opricht bij het solderen). Foto en e-mail gestuurd en is zonder problemen omgewisseld. De tweede keer was een Arduino Uno MKIII, en andere componenten. De toezending duurde wat lang omdat deze componenten uit een magazijn in Zweden moesten komen. De levering was correct. Geen DOA, etc. Afhankelijk van de schakeling/component zou ik weer wat van deze winkel bestellen.

Gepost door Robbert72 op woensdag 18 juli 2012 15:08:39
Service:
*
Prijzen:
***
Assortiment:
***
Kennis:
*

Bestelling omvatte een Arduino EZtronics starterkit 3, een losse Arduino UNO en een Arduino Ethernet.
De bestelling voldaan en klopte voor geen meter. Bon was afgetekend als compleet en mijn eerlijkheid werd gelijk in twijfel getrokken. Na wat heen en weer gemail, de man in kwestie wilde mij niet telefonisch te woord staan, kwam het oordeel dat de bestelling toch niet compleet was maar bleef mij wantrouwen. Op het eind al de missende componenten in nalevering gekregen, maar de communicatie en redelijkheid was zeer ver te zoeken. Genoeg andere zaken om je bestelling te plaatsen.

Gepost door lemio op woensdag 30 september 2009 17:55:04
Service:
****
Prijzen:
***
Assortiment:
***
Kennis:
****

Bij winkels als freeduino.eu zijn sommige dingen (veel) goedkoper, dingen zoals pinheaders etc. moet je hier niet kopen. Verzendkosten zijn duur, en let op BTW. Voor de rest is bezorgen, service etc. goed. Ik heb hier mijn eerste arduino gekocht toen er nog weinig andere winkels op dat gebied waren.