100hz

Type Winkel en webshop
Adres ul. Dolna 5
05-802 Pruszków
Routeplanner »
Land Polen
Website www.100hz.pl
Omschrijving Elektronicashop met voornamelijk componenten en toebehoren voor TV, Audio en Video maar ook algemene componenten.

Site ook in engels, frans, duits, russisch en pools. Vlotte communicatie in engels. Betalen kan met overschrijving of paypal. Bestellen via site en daarna wordt het via mail afgehandeld. Goedkoop en zeer snelle levering (2 dagen).
Toegevoegd woensdag 10 augustus 2011
Service ***1/2
Prijzen -
Assortiment ***1/2
Kennis -
Gepost door Zonnepaneeltje op woensdag 4 oktober 2023 11:44:07
Service:
-
Prijzen:
-
Assortiment:
**
Kennis:
-

Ja, werkt wel Maar het vertalen werkt bij mij niet.
Dat maakt het wel lastig.

Gepost door R-Yen op dinsdag 4 augustus 2020 13:35:54
Service:
*
Prijzen:
-
Assortiment:
-
Kennis:
-

Website is uit de lucht. Bestaat de winkel nog?

Gepost door bozzy op maandag 26 maart 2012 11:28:16
Service:
*****
Prijzen:
*****
Assortiment:
****
Kennis:
*****

Heb voor het eerst van deze shop gehoord dankzij de eerste review op circuitsonline en heb meteen ook een bestelling geplaatst. Prijzen zijn voor sommige onderdelen belachelijk goedkoop! De verzending was 10,5 euro voor 1kg (donderdag besteld, maandag geleverd in België). Ze spreken goed engels, reageren instant op emails en zijn heel behulpzaam. Chinese prijzen, europese service... Top winkel!

Gepost door JosseA op woensdag 10 augustus 2011 19:40:02
Service:
*****
Prijzen:
*****
Assortiment:
*****
Kennis:
****

Snelle afhandeling van mijn bestelling! Heb het zaterdagavond besteld via de site, maandag mailtje met bevestiging (ze werken niet in weekend) en vraag hoe ik wou betalen. Ik koos voor overschrijving, heb het bedrag overgeschreven en printscreen van bevestiging betaling doorgestuurd, dan versturen ze het direct! Heb het pakketje woensdagmiddag ontvangen (België), verzending was maar een 6,50€ voor een pakje van 0,5kg.

Had er een lijntrafo besteld die bijna nergens anders meer te vinden was voor een deftige prijs, heb er daar 15€ voor betaald. Ook een paar lijntorren besteld die maar 1€/st waren (stonden elders voor minstens 6€). Over het assortiment kan ik weinig zeggen aangezien ik maar een aantal dingen nodig had maar ziet er vrij uitgebreid uit op het eerste zicht.

Kortom: zeer goede prijzen, goede service en zeer snel geleverd dus zeer tevreden :)