Jacobs Breda Electronics (JBE.NL) Webshop

Type Winkel en webshop
Adres Liesbosstraat 14
4813 BD Breda
Routeplanner »
Telefoonnummer +31 (0) 76 5 212 881
Land Nederland
Website www.jbe.nl
Omschrijving Draadloze communicatie, geluid en licht apparatuur. Een showroom met geluid en licht apparatuur met een totale oppervlakte van 300 m2 , een afhaalbalie , eigen service afdeling, kantoren, magazijnruimte en een expeditieruimte.

Ons leveringsprogramma bestaat uit een zeer groot assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken op het gebied van draadloze communicatie voor amateur en professionele toepassingen, geluid en licht voor de hobby en professioneel gebruik.

Tevens hebben wij al jarenlange ervaring voor het gebruik van communicatieproducten voor de sporters en leveren wij communicatie apparatuur voor diverse disciplines zoals de wielersport, watersport, motorsport, autosport, schaatssport, luchtsporten, ballonvaren, ruitersport, jacht en schietsport.

Onze jarenlange ervaring biedt U een basis voor kwaliteit en deskundig advies. Wij bieden U de beste garantie voor tevredenheid, waarbij uw wensen als gebruiker centraal staat.

Tot onze opdrachtgevers behoren oa. gemeentes, transport en logistiek bedrijven, bouw en industrie, beveiligingsbedrijven,theater en musea, overheid, onderwijsinstellingen, horeca en winkels.
Toegevoegd maandag 25 december 2017
Service -
Prijzen -
Assortiment -
Kennis -
Gepost door Deleted_25 op maandag 25 december 2017 01:12:17
Service:
****
Prijzen:
*****
Assortiment:
***
Kennis:
*****

Ik woon in Belgie en Jacobs Breda levert veel in Belgie. Ik heb al al 2x iets gekocht via de webshop en de Service is zeer goed niks op aan te merken. Je bent bij Jacobs Breda een mens en géén nummer en men is zeer vriendelijk aan telefoon en indien er problemen zijn met bv en overschrijving of zo dan zijn altijd bereid om je te helpen en bij te staan. Ik kan Jacobs Breda dan ook zee warm aanbevelen en dat is de waarheid. Prima Service daar ben ik echt over te spreken.