Antratek Electronics

Type Winkel en webshop
Adres Apolloweg 206
8239 DB Lelystad
Routeplanner »
Telefoonnummer 0320 258 334
Land Nederland
Website www.antratek.nl
Omschrijving Gespecialiseerd in microcontrollers: o.a. Basic Stamp, Atmel (AVR) en Microchip (PIC).
Toegevoegd zondag 4 september 2005
Service **1/2
Prijzen ***
Assortiment ****
Kennis **1/2
Gepost door vincent1971 op woensdag 4 maart 2015 17:35:31
Service:
*
Prijzen:
**
Assortiment:
***
Kennis:
*

Had 2 md03 motordrivers gekocht. Was als test voor een karretje. De eerste gaf gelijk al geen reactie via I2C. Opgebeld, R.M.A. gekregen opgestuurd. Volgende dag in huis. TOP
Vervolgens weer staan testen. Als eerste dat opviel was dat er een rood ledje ging branden bij aansturing van de motoren. > 20 A. Kleine opkomstvertraging ingebouwd, geheel werkte. Echter in de middag overleed 1 van de 2 motordrivers. Kwam geen signaal meer op de uitgang, einde verhaal. Opgebeld, probleem uitgelegd. Er moest een 'technische R.M.A' aangemaakt worden. Geen idee wat het is, nooit gekregen trouwens. Pakket opgestuurd t.a.v. 'technisch specialist' André Veenstra. Direct een nieuwe besteld. Daarbij als verzoek dat het geld van de tweede motordriver overgemaakt kon worden.
Motordriver 1 + 3 deden het goed. Tot het moment dat er snelle snelheidswisselingen plaats moesten vinden. Dit kan met behulp van een datapakket via I2C. Opgezocht op internet. Het is een algemeen bekend euvel dat bij stroomleveringen vanaf 10A tot 20A de md03 geregeld crasht. Zijn diverse meldingen te vinden o.a. op Circuit Online. De derde motordriver overleed ook. Paar keer kwam de motordriver aan zijn 20 A limiet. Blijkbaar is er ook iets aan de hand met de stroombegrenzer.
Hoe het verder ging?
We wachten hier op het geld van motordriver 2 en dan sturen we motordriver 3 op. Inmiddels van 'technisch specialist' André Veenstra te horen gekregen dat de motoren die wij gebruiken 75 A trekken. Ok duidelijk maar dan mijn vraag is waarom werkt de stroombegrenzer niet?
Inmiddels hebben we een andere motordriver, de VNH2SP30 gekocht. Deze voldoet uitstekend bij testen en inmiddels er 600 stuks van besteld en gebruikt. Geen enkele uitvaller. En is tevens een stuk voordeliger

Conclusie
De md03 is een ondeugelijk product. Dit had Antatrek kunnen weten.
Anatrek is een goede zaak voor snelle leveringen.
De after sales van Anatrek is ....(vul zelf maar in )

Gepost door Tumbler op donderdag 5 december 2013 10:44:03
Service:
*
Prijzen:
*
Assortiment:
*
Kennis:
*

Slechte service. Gegevens via hun website worden slecht doorgegeven naar hun nieuwe leverings service GLS. Na lange wachttijden via telefoon bestelling afgezegd. Klachten worden slecht afgehandeld

Gepost door jeip op zondag 17 juni 2012 22:25:54
Service:
****
Prijzen:
****
Assortiment:
*****
Kennis:
*****

Prima zaak als het gaat om ontwikkel boardjes van bv olimex of arduino en ik ook denk de enige in nederland die mijn favoriet de propeller levert. Alleen jammer van die verzendkosten (e10).

Gepost door mhille op donderdag 28 augustus 2008 22:07:17
Service:
****
Prijzen:
****
Assortiment:
*****
Kennis:
-

Meerdere keren zaken mee gedaan, erg fijn om zaken me te doen...

Gepost door ON7AMI op vrijdag 18 juli 2008 20:22:13
Service:
****
Prijzen:
****
Assortiment:
*****
Kennis:
-

Heb daar reeds verschillende malen besteld, ook eens verkeerde levering gehad, het juiste onderdeel is achtergestuurd en ik moest het foute NIET terug sturen "Was maar enkele Euro" Zo zie je maar... Hun grote voordeel voor de µproc fanaat is dat je er bija alles vindt.

Gepost door Avenger 2.0 op woensdag 20 juni 2007 14:16:31
Service:
*
Prijzen:
***
Assortiment:
****
Kennis:
**

Ik heb een verkeerde levering ontvangen. Moest maar zelf op eigen kosten deze terugsturen, waarna de correcte levering volgde. Terugbetaling van mijn verzendkosten werden niet gedaan onder het motto 'het is maar 5 euro'. En dat voor een leveringsfout aan hun zijde. Service aan telefoon (nederlands nummer) is kortaf en onvriendelijk. Nooit meer hier!