FAQ

Hoe kan ik een winkel toevoegen?

Als geregistreerd gebruiker heb je de mogelijkheid om shops (zowel webshops als winkels) op het gebied van elektronica toe te voegen. Dat kan door middel van de link 'Shop toevoegen' onderaan de lijst.

Let op dat het niet de bedoeling is om bij het veld omschrijving een beoordeling van de winkel te geven! Dit veld is een algemene beschrijving van wat de winkel verkoopt en waar de winkel gespecialiseerd in is.

Als je de winkel toegevoegd hebt, zal hij nog niet meteen zichtbaar zijn in de lijst. Een teamlid zal de winkel bekijken en daarna besluiten of de winkel aan de lijst toegevoegd kan worden. Hierna is het mogelijk om de winkel een beoordeling te geven.

Alleen bedrijven die in het handelsregister ingeschreven staan zullen aan de lijst toegevoegd worden.

Hoe kan ik een winkel beoordelen?

Je kunt een winkel beoordelen door onderaan de pagina van de winkel te kiezen voor 'Beoordeling toevoegen'. Dat kan alleen wanneer je ingelogd bent.

Het is verplicht om bij het beoordelen van een winkel een motivatie in te vullen. Deze motivatie geeft dan aan waarom je een bepaalde beoordeling aan de winkel hebt gegeven.

Wanneer je bij een winkel een beoordeling geplaatst hebt, is het niet mogelijk om binnen een maand bij dezelfde winkel nog een beoordeling te plaatsen.

Circuits Online behoudt het recht voor om beoordelingen om welke reden dan ook te wijzigen of te verwijderen.

Ik heb een beoordeling toegevoegd, maar de winkel heeft geen waardering?

Er dienen minimaal drie beoordelingen gedaan te zijn. Dit om te voorkomen dat een bedrijf met slechts één beoordeling meteen in de top staat, of juist meteen onderaan staat.

Een winkel kan niet beoordeeld worden, hoe komt dit?

Indien een beoordeling van een bedrijf niet mogelijk is kan het de volgende oorzaken hebben:

  • De desbetreffende winkel wil niet dat de winkel beoordeeld kan worden;
  • Te negatieve beoordelingen.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken per e-mail.