Landelijke Radio Vlooienmarkt 2010 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 28 februari 2010 13:16 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2010 in Rosmalen

Op zaterdag 13 maart 2010 organiseert de Bossche Radio Amateur Club wederom de Landelijke Radio Vlooienmarkt. Het evenement, verplichte kost voor iedere radioamateur en elektronicahobbyist, dat dit jaar voor de 35ste keer georganiseerd wordt, vindt plaats in het Autotron te Rosmalen.


In 2009 waren er meer dan 320 stands op de markt te vinden en steeg het aantal bezoekers weer boven de 4900. Ook dit jaar zullen er weer vele stands zijn, waaronder ook een aantal buitenlandse standhouders.

Op de vlooienmarkt wordt zowel nieuwe als gebruikte apparatuur te koop aangeboden. Er zijn onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF-artikelen, boeken en gereedschappen te vinden. Daarnaast is de markt natuurlijk ook een goede gelegenheid om goede bekenden te ontmoeten en gezellig bij te kletsen.

Dit jaar zal Circuits Online voor de derde keer met een stand aanwezig zijn op de radiomarkt. Op de stand worden tweedehands spulletjes en bouwpakketjes verkocht. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiën van Circuits Online rond te krijgen. De stand is te vinden op de eerste etage op de plaatsen D35, D36 en D37. Zie het topic op het forum voor meer informatie.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs is ongewijzigd en bedraagt € 6,-- per persoon.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.