Landelijke Radio Vlooienmarkt 2018 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op donderdag 22 februari 2018 21:20 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2018 in Rosmalen

Op zaterdag 17 maart wordt in het Autotron te Rosmalen voor de 43ste keer de Landelijke Radio Vlooienmarkt georganiseerd. Ook dit jaar is Circuits Online wederom aanwezig met een stand, en we hebben een klein jubileum te vieren!


De vlooienmarkt voor elektronica, dat wordt georganiseerd door de Bossche Radio Amateur Club, is de grootste en best bezochte in z'n soort in Nederland. Het evenement is daarom bijna verplichte kost voor radioamateurs en elektronicahobbyisten. In 2017 waren en er meer dan 330 stands en kwamen bijna 4500 bezoekers door de entree bij het Autotron.

Je kunt op 17 maart in het Autotron terecht voor onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF apparatuur, boeken en gereedschappen. Dit alles zowel nieuw als gebruikt. De markt is ook een mooie kans om zeldzame spulletjes te vinden. Verder is het ook een goede gelegenheid om bekenden te ontmoeten en lekker bij te kletsen.

Rosmalen 2017 #2Rosmalen 2017 #2

Circuits Online stand

Zoals altijd zullen we ook nu weer in Rosmalen aanwezig zijn met een grote stand. Dit jaar vieren we zelfs ons 10-jarig jubileum in Rosmalen! Op onze stand verkopen we diverse tweedehands spulletjes. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen. Mocht je bij onze stand willen pinnen, dan kan dat met behulp van onze overburen HTF Electronics.

Mocht je zelf nog interessant elektronica spul hebben liggen dat je aan Circuits Online wil doneren zodat het op de stand verkocht kan worden, neem het dan mee op 17 maart. Kun je niet komen of is het teveel, stuur dan even een e-mail naar Tom. Hij zal op zaterdag 3 maart door Nederland en België rijden om spullen op te halen.

Prijsvraag: maak kans op een transistor tester, HTF Electronics waardebon of Circuits Online lidmaatschap!

Transistor tester LCR-TC1HTF ElectronicsOp onze stand kun je ook meedoen met een prijsvraag. Je maakt dan kans op een transistor tester, een waardebon van € 15,- van HTF Electronics of een Golden lidmaatschap voor Circuits Online voor een jaar. De transistor tester is zeer veelzijdig en kan ook weerstanden, diodes, FET's, condensatoren, spoelen, thyristoren en triacs testen.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs bedraagt € 8,-- per persoon. Kijk voor meer informatie in het topic op het forum.

Gepost door Zirconium op vrijdag 23 februari 2018 15:48
Een Toevoeging van onze kant:

Je kan UITSLUITEND Als circuitsonline lid ook geld bij ons pinnen mocht je niet genoeg bij je hebben.

Je mag bij ons kosteloos tot een maximum van 50 euro pinnen, mits onze kassa dit toelaat. Heb je een groter bedrag nodig, vraag daar dan even naar. De mogelijkheid om te pinnen is afhankelijk aan hoeveel contant geld er in de kassa zit.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.