Landelijke Radio Vlooienmarkt 2019 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op zaterdag 23 februari 2019 14:44 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2019 in Rosmalen

Op zaterdag 16 maart organiseert de Bossche Radio Amateur Club de Landelijke Radio Vlooienmarkt. In het Autotron in Rosmalen kan de elektronicahobbyist of radioamateur dan langs de ruim 300 stands struinen op zoek naar een koopje.


De vlooienmarkt, die dit jaar voor de 44ste keer georganiseerd wordt, is de grootste en best bezochte van zijn soort in Nederland. Het evenement is daarom bijna verplichte kost voor radioamateurs en elektronicahobbyisten. In 2018 kwamen bijna 4500 bezoekers voor de markt naar het Autotron.

Op de markt kun je terecht voor onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF spul, boeken en gereedschappen. Dit alles zowel nieuw als gebruikt. De markt is ook een mooie kans om zeldzame spulletjes te vinden. Verder is het ook een goede gelegenheid om bekenden te ontmoeten en gezellig bij te kletsen.

Rosmalen 2018 #12Rosmalen 2018 #12

Circuits Online stand

Zoals altijd zullen we ook nu weer in Rosmalen aanwezig zijn met een stand. Dit jaar is de stand zelfs nog groter dan normaal! Op onze stand verkopen we diverse tweedehands spulletjes. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen.

Mocht je zelf nog interessant elektronica spul hebben liggen dat je aan Circuits Online wil doneren zodat het op de stand verkocht kan worden, neem het dan mee op 16 maart. Kun je niet komen of is het teveel, stuur dan even een e-mail naar Tom. Hij zal op zaterdag 2 maart door Nederland en België rijden om spullen op te halen.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs bedraagt € 8,-- per persoon. Kijk voor meer informatie in het topic op het forum.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.