Radiomarkt DNAT Bad Bentheim 2023

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 20 augustus 2023 · Bron: DNAT

Radiomarkt DNAT Bad Bentheim 2023

Op zaterdag 26 augustus aanstaande wordt in Bad Bentheim, over de grens bij Enschede, een radiomarkt georganiseerd. Voor het eerst zal Circuits Online met een stand aanwezig zijn, en we hebben mooie spulletjes in de aanbieding!


De radiomarkt op zaterdag is onderdeel van de Deutsch-Niederländische Amateurfunker Tage (DNAT) van 24 tot en met 27 augustus. Het evenement wordt dit jaar voor de 55ste keer georganiseerd. Op de radiomarkt kun je terecht voor nieuwe en tweedehands elektronica, onderdelen en meetapparatuur. De markt is ook interessant voor niet-radioamateurs.

DNAT Bad Bentheim 2022DNAT Bad Bentheim 2022

Circuits Online stand

Circuits Online was de laatste jaren altijd met een eigen stand te vinden op de Landelijke Radio Vlooienmarkt in Rosmalen. Nadat de organisatie daarvan aangaf te stoppen, hebben we gezocht naar andere radiomarkten waar we kunnen staan. En de eerste is nu, na ruim 4 jaar, Bad Bentheim geworden.

We hebben een mooie selectie van spulletjes met veel meetapparatuur die we aanstaande zaterdag gaan verkopen. De opbrengst wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen. Naast Bad Bentheim zullen we dit jaar ook met een stand te vinden zijn op de Radio Onderdelen Markt bij De Lichtmis op 23 september en de VERON Dag van de Radio Amateur op 28 oktober.

De radiomarkt opent om 8:00 uur en sluit om 15:00 uur de deuren. Een en ander vindt plaats in het Forum van het Burg Gymnasium in Bad Bentheim. Kijk voor meer informatie in het topic op het forum.

Reacties

Gepost door pietplof op zondag 20 augustus 2023 17:55:28

Ondergetekende zal ,op de terugweg van zijn jarige kleinzoon, deze markt en ,,onze" stand met een bezoek vereren.

Gepost door fatbeard op maandag 21 augustus 2023 13:58:23

Heb ik altijd al heen willen gaan, maar het is zo'n *# eind fietsen... :(
Kans dat ik een lift kan krijgen van iemand?

Gepost door Kruimel op maandag 21 augustus 2023 19:15:10

Helaas kan ik niet, maar het is zo te zien 5 minuten lopen vanaf het lokale treinstation en de trein naar Berlijn stopt er. Ik denk niet dat je het sneller gaat kunnen doen met aan auto dan de 2h10 die er voor de treinreis staat... ;)

[Reactie gewijzigd op maandag 21 augustus 2023 21:09:51]

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.