Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2023

Gepost door Jeroen Vreuls op maandag 11 september 2023 · Bron: Stichting R.O.M.

Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2023

Op zaterdag 23 september 2023 aanstaande wordt voor de 40e keer de Radio Onderdelen Markt georganiseerd bij wegrestaurant "De Lichtmis" aan de A28 tussen Zwolle en Meppel.


Op de markt kan men terecht voor HF-apparatuur, antennes, vakliteratuur, nieuwe en gebruikte onderdelen en nog veel meer. Bij een van de ruim 150 kramen kan iedereen wel iets van zijn of haar gading vinden. De radiomarkt is ook een mooie gelegenheid om gezellig bij te praten met bekenden en andere elektronica-hobbyisten.

Circuits Online stand

Circuits Online zal deze editie voor het eerst op de Radio Onderdelen Markt te vinden zijn met een stand. Onze stand zal weer goed gevuld zijn met meetapparatuur, onderdelen en nog veel meer. De opbrengst wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen. Dit jaar zullen we ook nog met onze stand te vinden zijn op de VERON Dag van de Radio Amateur op 28 oktober.

De entree is gratis, voor parkeren op het grasland tegenover “De Lichtmis” wordt een bijdrage van € 2,- gevraagd. De markt opent om 9:00 uur.

Wegrestaurant “De Lichtmis” ligt ter hoogte van afslag 22 richting Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hasselt aan de A28 tussen Zwolle en Meppel. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting R.O.M. of het topic op ons forum.

Reacties

Gepost door fatbeard op maandag 11 september 2023 21:58:11

Het onaantrekkelijke vervoersprobleem laat zich weer zien. :(
Kan ik van iemand een lift bietsen (bij voorkeur van/naar Amsterdam)?
Het _is_ te doen met OV, maar toch...

Gepost door pietplof op dinsdag 12 september 2023 14:31:50

Fatbeard; als je nou eindeljjk eens gaat verhuizen naar Borger kan ik je meenemen naar Lichtmis, Zwolle, 't Harde, en Eelde.
Maar ja, een amsterdammer buiten Amsterdam is bijkans hulpeloos/ onthand.

Gepost door revado op vrijdag 15 september 2023 19:06:14

Vervoer Fatbeard is geregeld!
Hij kan met mij mee liften.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 15 september 2023 19:08:07]

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.