Ontwerp bias tracking voor VVR voor buizen eindtrap voor gitaar

(Als je niet bekend bent met buizenversterkers voor gitaar kun je deze alinea overslaan.)

Ik ben een 50 Watt gitaarversterker aan het ontwerpen en aan het bouwen. De versterker ga ik uitrusten met een regelbare voedingsspanning, zodat het het volume waarop de versterker begint te oversturen regelbaar is. Ik heb dit al eerder met succes toegepast, maar alleen in 15 Watt versterkers waarbij de ruststroom door de eindbuizen wordt ingesteld met een kathodeweerstand. Deze versterker krijgt een paartje EL34, en een instelbare negatieve spanning op de stuurroosters. De uitdaging is nu om deze negatieve spanning evenredig te laten zijn met de schermspanning.

(Lees vanaf hier als je niet bekend bent met buizenversterkers voor gitaar.)

Ik ben niet zo ervaren met transistors, maar wel met elektro in het algemeen, dus ik wilde vragen om mijn circuit te beoordelen.

Het onderstaande circuit heeft als doel om om de negatieve biasspanning evenredig te laten zijn met de schermspanning. Het doel is dus om voor DC de volgende vergelijking zo goed mogelijk te laten kloppen.
Bias = - {instelbare constante} * Schermspanning
De schermspanning loopt van 0 tot 460 Volt. De versterker werkt vanaf zo'n 20 Volt. (uit ervaring)
Voor AC is het wenselijk als de respons op de schermspanning een beetje gedempt is. In de simulatie (LTSpice IV) is het kantelpunt zo'n 60 Hz en het verloop 6 dB/oct. Op hoge frequenties loopt ie nog iets meer naar beneden. Verder is het wenselijk dat de PSRR zo goed mogelijk is. In de simulatie is die 52 dB voor DC en zo'n 70 dB voor hogere frequenties met 200 Hz als kantelpunt. Ik had eerst een weerstand van 10k tussen B en E van Q1 als RC voor Q2, maar het circuit bleek beter te werken zonder deze weerstand. Ik heb overigens een 2N5551 liggen i.p.v. een 2N5550. De voeding is een 60 Volt wikkeling met een half wave rect en een elco. Ik kan niet full wave gaan omdat één kant aan GND zit.

Hier nog wat ontwerpen van mijn collega's met hetzelfde doel:
http://i.imgur.com/Ff9togk.jpg
https://ibb.co/eu1Nfx
https://preview.ibb.co/iOHv0x/Bias_Tracking_Fred.png