Non-elektronica-gerelateerde post posten?

Dit topic is gesloten

Hallo hele lieve moderators (slijm slijm).

Ik zou heel erg graag een post willen plaatsen die voor de 100% volledig totaal niet gerelateerd is aan elektronica.

De reden waarom op dit forum. Omdat er op dit forum wel een zooi knappe reken koppen zitten en die vast ook wel iets van algoritmes e.d. afweten. En ik weet zo 1,2,3 geen ander forum (waar ik ook nog eens actief op ben) waar ik deze vraag kan gaan stellen.

Ik ben namelijk opzoek naar een algoritme voor het plaatsen van objecten in een 2D ruimte. Om een 'map' te creëren die automatisch de objecten positioneerd. Waarbij elk object verbonden kan zijn met een of meerdere andere objecten.

Snap? iig, mag ik dit onder software & interfacing plaatsen? Of zeggen jullie <post maar elders op xxx forum>. (+hint welk forum?)
Overigens gaat dit over mijn website ;-) Dus het moet of in PHP of, het liefst, in javascript kunnen :P

Ik ben programmeur! geen electronicus! http://www.daantimmer.nl/ Er is een ontwerp! nu nog inhoud :-)

Hmm, die twee forums zien er interressant uit! Bedankt!
(Heb gisteren zitten googlen naar een dingen waar ik geen weet van had dus was neit echt ver gekomen! Hoop hiermee mijn doel(*) te kunnen bereiken! Bedankt :-]

Mag een slotje op..

(*) ik wil een sitemap maken voor m'n site waarop te zien is vanaf welke pagina naar welke pagina's genavigeerd word. Ook hoe vaak e.d. en vanaf welke sites er naar welke pagina's gelinkt wordt. En dit vervolgens in een bepaald diagram weer te laten geven. Leuk idee, moeilijke implementatie (Alhoewel het loggen geen probleem is, het plaatsings algoritme hebk geen ervaring mee)

Bedankt GJ_

Ik ben programmeur! geen electronicus! http://www.daantimmer.nl/ Er is een ontwerp! nu nog inhoud :-)
GJ_

Moderator

Je bedoeld iets als sequoia (google: sequoia tue) en Magnaview?

Succes iig.

Dit topic is gesloten