in-uitloggen

Ik heb problemen met het ingelogd blijven. Als ik ingelogd ben en ik ga naar bijvoorbeeld de schoolvragen sectie dan staat er ineens weer dat ik niet ingelogd ben.
Ga ik echter naar de moderator sectie dan heb ik dit probleem niet. Waar kan dit aan liggen.

Ik kan het probleem hier niet reproduceren, maar inlog-problemen bij b.v. het volgen van links of bookmarks hebben naar mijn ervaring vaak te maken met het verschil tussen http://www.circuitsonline.net en http://www.circuitsonline.nl

Allicht kun je daar iets mee ?

Soms volg ik een link, die dan naar de .net wijst, terwijl ik zelf op .nl begonnen was. Dan ben ik op het nieuwe scherm idd niet ingelogd. Is meestal geen punt omdat ik dat scherm toch vaak na het lezen weer sluit.

Keramisch, kalibratie, parasitair: woordenlijst.org

misschien de refresh instelling van de browser ?? als je voor het inloggen op de schoolvragen sectie was is deze 'gecached' in je browser. ga je er na het inloggen weer naartoe, dan zal je browser deze 'gecachde' versie nemen ipv. een nieuwe pagina op te halen. Druk je in zo'n geval eventje op F5 ben je waarschijnlijk WEL ingelogd.

klein is fijn

Moderator

Even flink op F5 rammen wil ook nog wel eens helpen. :)

Zoniet, dan Ctrl F5 gebruiken, dan dump je de cache en haal je alles nieuw op. (Ctrl Shift R voor firefox gebruikers).

Grootste oorzaak is imho het verschil tussen .net en .nl. Deze domeinnaam wordt namelijk in de sessie en cookie opgeslagen ivm beveiligingsoverwegingen. Als je dus ingelogd bent op een .nl en niet op .net en je gaat van .nl naar een .net link, dan krijg je idd een inlogscherm voor je neus.