het grote interessante aanbiedingen topic deel2

Dit topic is gesloten

Hier in België hebben we helaas nooit geluk met de ALDI. Ik heb daar nog nooit zo een assortimentskasten gezien. Helaas, anders zou ik wel een 4-tal gaan kopen :)

In een heel ver verleden hebben ze er wel gestaan. Helaas heb ik er toen maar 1 gekocht, met mijn zakgeld van 150 frank de week kon ik dan ook niet veel meer :+

Het blijft idd wel ambetant dat de aanbiedingen in NL zoveel verschillen van BE.

Ja, voor dat geld is dat echt wel een mooie aanbieding, er kan misschien uit Nederland een lucratief handeltje oprichten *insert evil smiley*

In België zijn er soms momenten waarop de ALDI echt praktische zaken aanbiedt maar over het algemeen gaan ze hier nogal vaak de multimedia kant uit, dat is ook een marketing strategie hé :)

Alleen al het feit dat je je postcode moet invullen om de juiste aanbiedingen per regio te kunnen zien duidt op een gespreid gerichte marketingstrategie bedacht door een bonusgeile deskjocky.
Zal wel weer een niet al te lang leven beschoren zijn hoop ik, zodat iedereen ,zonder onderscheid, van dezelfde aanbiedingen kan profiteren.
Maar dat is puur mijn eigen mening.
Mac.

Zomaar een gesprongen zekering vervangen maakt vaak meer kapot dan je lief is. We zullen er even naar kijken heeft meerdere betekenissen. Elektronica is niet eigenwijs: mensen die het niet kennen zijn dat vaak wel! Kortsluiting is bij mij: samen roken.

Voor de geintresseerden:
http://www.versteven.be/aldi/aldiarchief.htm

Een archief van alle aanbiedingen van de aldi van de voorbije jaren, nu kan je ongeveer schatten wanneer een bepaalde aanbieding terugkomt en hoeveel die ongeveer gaat kosten :)

Sine

Moderator

Maar laten we dit soort discussies maar liever niet verder zetten :)

Lijkt me een goed plan ;)

GJ_

Moderator

Op 25 december 2009 00:11:41 schreef Henry S.:
Volgende offtopic posts worden gewoon verwijderd.

Bij deze dus. Het was al bijna een pagina vol.

Overigens die Aldi cq Raaco kastjes zijn die gewoon overal in Nederland te krijgen ? Want bij m'n schoonouders aan de overkant zit een Aldi en dan heb ik een leuk klusje voor m'n schoonmoeder morgenochtend :P

Dominic

Ik vind het nog steeds spijtig dat we ze in België niet kunnen kopen :p

Juul, je bedoelt dan "bedrijf" en dan "aldi markten bij u in de buurt"?

four NANDS do make a NOR . Kijk ook eens in onze shop: http://www.bitwizard.nl/shop/

Op 29 december 2009 12:26:09 schreef watchout3:
Voor de geintresseerden:
http://www.versteven.be/aldi/aldiarchief.htm

MIJN HEMEL, een ALDI-aanbiedingen-archief. D'r is toch ook voor alles wel een internet-site he :)

If you want to succeed, double your failure rate.

Op 22 december 2009 18:57:29 schreef rjmulder:
Vanaf woensdag 30 december zijn ze er weer bij de Aldi.

http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/12/30/1262155854-980.jpg
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-angelic002.gifhttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-angelic006.gif

Moest me inhouden om de soldeerbout niet ook mee te nemen.

Op 30 december 2009 01:17:53 schreef rew:
Juul, je bedoelt dan "bedrijf" en dan "aldi markten bij u in de buurt"?

Mzz ik was met de Lidl in de war, want dan zie je de aanbieding voor de postcode die je invult. Maar dat met bedrijf werkt ook, bel je aldi even om te vragen of ze ze daar ook hebben.

leime

Golden Member

@Juul

Ik zit ook met spanning te wachten op mijn kastjes, ik zou ze zelf ophalen maar vanwege de sneeuw vond mijn moeder dat geen goed idee, die heeft ze voor me opgehaald voor ze naar haar werk ging :). Waarschijnlijk vanmiddag sorteren ;).

Vanmorgen ook even de Aldi met een bezoekje vereerd haha

De lade kastjes waren al bijna op lagen er nog 4 maar die had ik ook niet nodig daar heb ik er op dit moment wel genoeg van.

Het soldeer boutje op gas daar lagen er nog meer dan genoeg van en die heb ik wel meegenomen.
Wordt toch nog snel warm en ligt ook zeker niet slecht in de hand. Ooit in het verleden ook een gas boutje gehad van een ander merk dat was echt een onding.
Een link naar een foto van dat ding http://www.dijkshoorn-pijnacker.nl/images_up/dijkshoorn-pijnacker.nl/U…

Soldeer bout heeft wel wat weg van deze:
http://www.dremeleurope.com/dremelocs-nl/Product.jsp;jsessionid=034923…

Bovenstaande heb ik al een paar jaar en is een erg handig ding.

Een echte "must have" als je niet alleen binnen soldeerd.

Niets is onmogelijk het is alleen nog nooit met succes geprobeerd.

'tis wel jammer dat de aldi kastjes niet met voldoende tussenschotjes komen :( Ik heb wel een duitse webshop gevonden waar ze per 10 verkocht worden. De maten van tussenschotjes voor de wat duurdere (merk) serie van de fabrikant zijn exact gelijk. Ik overweeg er wat te bestellen, mits de verzendkosten niet te hoog worden. Misschien hebben meer mensen interesse zodat we samen kunnen bestellen?

Overigens heeft die duitse shop meer van dit soort kasten voor een leuke prijs (goedkoper dan de Raaco van de Praxis maar duurder dan het spul van de Aldi). Ziet er ook wat degelijker uit dan het Aldi spul.

Idd jammer dat er niet genoeg tussenschotjes bijzitten. Volgens mij de vorige keer wel. Ik denk dat er wel genoeg animo voor is straks :) Ik kan er ook nog wel wat gebruiken.

Qua degelijkheid hoor je mij niet klagen. Is nog niets stuk gegaan (had al een aantal kastjes) en ik denk dat het ook wel hard meevalt als je de kastjes niet flink laat vallen oid.

Ze kunnen wel flink statisch worden geladen... wrijf er maar eens mee over je haren. Ik moet nog kijken hoe ik dat ga oplossen voor ESD gevoelige componenten. Ik denk in aparte ESD zakjes of in schuim. Iemand suggesties of dit uitmaakt? En wat handiger is?

ik zou gewoon een stukje schuim onderin leggen. onderdelen die je in esdzakjes krijgt er eerst lekker in laten zitten. Maar ik weet niet of dat afdoende is voor wanneer je ze eruit wilt halen..

Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough
Sine

Moderator

Op 30 december 2009 14:00:01 schreef _Danny_:Overigens heeft die duitse shop meer van dit soort kasten voor een leuke prijs (goedkoper dan de Raaco van de Praxis maar duurder dan het spul van de Aldi). Ziet er ook wat degelijker uit dan het Aldi spul.

Die Allit rackjes heb ik ooit wat van bij farnell besteld ... en ik kan het geen succes noemen.
De twee problemen die ik ermee heb is dat de bakjes heel gemakkelijk aan de rand van de verdieping er boven blijven hangen, en als grootste ergernis dat er geen tussenschotten in het kastje zitten, als je er een bakje uit pakt kan de rest vrolijk heen en weer schuiven.

Op 30 december 2009 15:46:05 schreef MAH:
Maar ik weet niet of dat afdoende is voor wanneer je ze eruit wilt halen..

ESD bandje met ESD mat aan randaarde terwijl je het eruit haalt lijkt me dan voldoende toch? Moet je denk ik wel eerst het schuim aanraken en niet gelijk een pootje..?

[Bericht gewijzigd door JuuL op woensdag 30 december 2009 16:13:49 (10%)

Hier stond er iemand er doodleuk 15 in te laden waardoor ik mis gegrepen heb ....

leime

Golden Member

Vervelend, ik heb er wel 2 kunnen bemachtiggen (ik hoefde er ook maar 2) Ik vind het ook wel vervelen dat er niet genoeg tussenschotjes zijn. Dan meer even zelf wat fabrieken na de feestdagen.

Ik zal zo even een foto posten.

Op 30 december 2009 16:42:49 schreef Dominic:
Hier stond er iemand er doodleuk 15 in te laden waardoor ik mis gegrepen heb ....

Idd vervelend. Gevraagd of ze nog wat in het magazijn hadden? Anders kan je nog een andere Aldi proberen he!

Dit topic is gesloten