Youtube in forum?

GJ_

Moderator

Op 5 april 2010 14:18:36 schreef VanDee:
Sine heeft naar mijn mening niet gelijk.
De tegenwoordige 'mobieltjes' zijn er voor allerlei soorten of communicatie...

Vind ik niet. Al die moderne mobielen met al die luxe toepassingen maken het bellen op zich niet betrouwbaarder. Dus gebruik ik een mobiel met geen mogelijkheden behalve bellen en sms'en (sonim XP3). Als ik wil internetten neem ik wel een pc/laptop/netbook.

We gaan wel erg off-topic intussen.

Je kan bijna niet meer een fatsoenlijk mobieltje kopen.
Alleen maar PDA's of camera's waar je eventueel ook nog mee kan bellen.

Met geld moet je creativiteit bekopen.

Op 5 april 2010 14:53:25 schreef GJ_:
[...]
Vind ik niet. Al die moderne mobielen met al die luxe toepassingen maken het bellen op zich niet betrouwbaarder. Dus gebruik ik een mobiel met geen mogelijkheden behalve bellen en sms'en (sonim XP3). Als ik wil internetten neem ik wel een pc/laptop/netbook.

We gaan wel erg off-topic intussen.

Helemaal mee eens, ik heb een XP3 quest, kan wel internetten, maar doe dat nooit, waarom zou ik dat nodig hebben, vrienden bel of bezoek ik wel. 't Is misschien ook niet meer voor mijn generatie. :P

Mijn Sonim heeft trouwens wel veel kuren, ondanks dat er weinig op zit... Da's weer jammer. Maar hij is wel weer waterdicht, je kunt 'm in je broekzak meenemen en zelfs laten vallen! Daar heb je nou echt wat aan!

Aan de andere kant ben ik wel blij met die EI foons. Heb al 3x een schermpje voor iemand mogen vervangen voor een zakcentje.

EVen ontopic, Youtube filmpjes hoeven voor mij ook niet. Ik zou ze af en toe wel willen invoegen, maar heb liever dat het forum eenvoudig en snel is dan dat ik een kwartier moet wachten op elke SYP pagina!

Kom eens langs bij RevSpace of één van de andere spaces!

veel mensen gebruiken tegenwoordig een computer voor de was machine (die van mijn moeder loopt zelfs vast?????)...ik een nokkenklok. ik heb geen mobiel, en pas sinds een maand of twee telefoon thuis.

maar heb al wel heel lang computers en vorige maand mijn computer bijna noodgedwongen vervangen omdat ik de site van de krant (brabantsdagblad) bijna niet meer doorkwam vanwege de bewegende rommel...

laat die filmpjes maar als link

Op 5 april 2010 14:22:22 schreef Akino:
en weer iemand anders gebruikt meer dan een beeldscherm op z'n PC.

+1 :)

Overigens zou ik niet meer zonder internet op m'n mobiel kunnnen, maar dan wel voor het snelle raadplegen. Bijna dagelijks gebruik ik http://wap.knmi.nl, http://m.flitsservice.nl, http://m.fileindex.nl en soms http://mobiel.9292ov.nl en http://m.ns.nl. Inderdaad dus alle 'light' varianten. Ik deed nog weleens CO ook, maar sinds de nieuwe layout is dat geen doen meer. Helaas nog geen http://m.circuitsonline.net beschikbaar...

Oftewel, ik gebruik wel een mobiel voor internet, maar dat is voor mij geen reden om youtube-filmpjes op het forum te weren. Wat wel een reden is, is dat flash-elementen ook bij mijn computer op het werk (Athlon64, niet supernieuw maar ook geen lijk) zelfs al zichtbaar vertraging opleveren. Daarbij verstoort het de opmaak van de pagina. Ik zie het ook al voor me dat de overijverige youtube-fetisjist in SYP een topic vol zet met 6 filmpjes onder elkaar waardoor mijn muis weer overuren draait.

Gewoon net als een foto: linken met een thumbje.

If you want to succeed, double your failure rate.

Ja verstoren van de layout,leesbaarheid is bij mij ook de hoofdreden.

Zelfs mijn dual dual core Opteron bak heeft bij een webpagina met te veel (al dan niet Flash) filmpjes (en java onzin) op een pagina haperende beleving.

Claiming to be gifted with golden ears, audiophiles can hear electrons traveling in wires . . . . . en dan hebben we nog gatver pseudo-bas

Erg onzalig idee.

Ik heb het al heel vaak zien gebeuren dat er nog wel een verwijzing naar de video staat, en je dan denkt: goh, laten we eens kijken.
Dan klik je erop, gaat het ding 10 seconden staan laden, om vervolgens te zeggen dat de video verwijderd is.

Mensen die een youtube-video willen plaatsen, plaatsen maar lekker een linkje...

Oh ja, over oude pc's gesproken: mijn Celeron (666 MHz) uit 1996 heb ik tot anderhalf jaar geleden gebruikt voor het internetten: pas toen op het moederbord een paar elco's hadden lopen kotsen besloot ik 'm met pensioen te sturen (wel met nieuwe elco's, zodat 'ie bij uitval van m'n huidige machine altijd nog basale dingen kan overnemen.

http://www.m-voorloop.nl --- Ik? Welnee! Ik zit nog lang niet achter de germaniums.

linkjes graag, het maakt mn PC niet trager als er filmpjes op staan maar de leesbaarheid wordt er brak van.